Оселедець?—?це сардина, сардина?—?це анчоус, анчоус?—?це хамса, хамса?—?це кілька, кілька?—?це тюлька, тюлька?—?це шпроти, шпроти?—?це салака, а салака?—?це оселедець. А оселедець?—?це сардина… Складно? Лише на перший погляд. Повірте, цей ряд має абсолютно логічне пояснення. У своїй новій книжці біолог Леонід Горобець пропонує нам прогулятись найближчим супермаркетом та дізнатися, чому у нашому кошику лежать свинина та креветки, а не, скажімо, м?ясо слонів чи мурена. Яких тварин неможливо одомашнити і чому для цієї місії краще обрати гепарда, ніж гризлі (якщо дуже хочеться спробувати щось неможливе)? З якої риби роблять «крабові» палички, чому «фермерська» курка лише покращує продажі в магазині, а «фермерський» лосось?—?ні? Хто їв менше свинини?—?шляхта чи селяни? Чому не варто готувати м?ясо страусів? Гуляючи супермаркетом, автор переміщується у просторі та часі, пояснюючи еволюцію окремих видів.
Характеристики
Автор
Леонід Горобець
Кількість сторінок
264
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Рік видання
2022
Формат
133x200x17мм
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.