Код товару:
Виробник:
BookChef
ISBN:
9789669933942
Наявність:
Немає в наявності
370 ₴
Доставка послезавтра и позже, от 190
Самовывоз сегодня, бесплатно
Акції, знижки, подарунки
папа
Чарльз Буковскі (1920–1994) був таким плідним, що багато важливих творів так і не видали за його життя. З нотатника у винних плямах — це значна добірка цих різноманітних творів, більшість із яких були недоступні з моменту їхньої першої публікації в підпільних газетах, літературних журналах, навіть порножурналах. Серед знакових текстів цієї збірки — перша опублікована новела Буковскі Наслідки довгого листа відмови останнє оповідання Інший різноманітні нариси й есеї щодо політики, устрою життя, літератури частина його знаменитої газетної колонки Нотатки старого паскуди. Книга містить роздуми на звичні для Буковскі теми (пияцтво, перегони, секс, книги й музика), а також окремі обговорення таких постатей, як Арто, Паунд, Достоєвський, Капоте, Мейлер, міркування щодо полотен Ван Ґоґа — й усе це під незабутню й неповторну музику Бетговена й Малера. Інші значущі твори мають експериментальну назву вигаданий опис зустрічі з Джоном Фанте як своєрідний омаж взірцеві автора (Моя зустріч із майстром) рецензія на книгу Гемінґвея напружена автобіографія (Старий паскуда сповідається) і кілька обговорень естетики Буковскі, що розкривають несподівано вчений розум, який криється за, здавалося б, невимушеністю цього митця.

Характеристики

Автор
Чарльз Буковскі
Кількість сторінок
336
Мова
Українська
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології. Ми використовуємо файли cookie для аналізу трафіку та покращення функціональних можливостей нашого сайту. Якщо ви не бажаєте щоб вказані дані опрацьовувались нами, ви завжди можете змінити налаштування cookie у своєму браузері або перестати користуватись цим сайтом. Дізнатись більше можете з нашої Політика безпеки даних. Продовжуючи використовувати цей сайт ви надаєте згоду на обробку файлів cookie.

0