«Турецька кухня з багатовіковими рецептами» – це кулінарна книжка, яка демонструє гастрономічну спадщину Туреччини: багато наїдків та напоїв, які споконвіку вважалися стравами інших країн, насправді є турецькими. Рецепти м'ясних і рибних страв, надзвичайно смачних та оригінальних закусок, оцтів, туршу (солінь) й екзотичних десертів передають із покоління в покоління, доповнюючи та модернізуючи. Автори книжки підкреслюють, що їхня національна кухня є безвідходною, адже навіть залишки продуктів можна використати у приготуванні якоїсь іншої страви.
Характеристики
Автор
Більгін А., Кут Г., Паксой Г., Саманджи О.
Кількість сторінок
432
Мова
українська
Обкладинка
тверда
Рік видання
2024
Формат
84х108
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.