Домашнє сироваріння - нелегка справа. Простого слідування рецепту часто недостатньо для того, щоб отримати той сир чи інший молочний продукт. Але якщо знати всі тонкощі та розуміти кулінарну хімію, смачний результат гарантований. Саме про це ми й поговоримо в книжці. Я, Леся Кравецька, вправна господиня, кулінарна блогерка та знавчиня української кухні, з радістю навчу вас варити вдома адигейський сир, панір, маскарпоне, сир косичку, м’який і твердий плавлений сир, бринзу, моцареллу, сулугуні, фету, рікотту та інші різновиди сиру. Дам підказки, як досягти найкращого результату, поясню з наукової точки зору, які процеси відбуваються на вашій кухні та як ви можете на них вплинути. А ще розкажу, що можна приготувати з сироватки, яка залишилася після виготовлення сиру. Ви зможете створювати власні рецепти.o Твердий плавлений сир з карамелізованими горіхами та базилікомo Сир для грилю типу Халумі з м’ятою та чебрецемo Сир з винною скоринкоюo Згущене молоко за 15 хвилинo Рогалики на сироватці
Характеристики
Автор
Леся Кравецька
Кількість сторінок
176
Мова
українська
Рік видання
2023
Формат
150x220 мм
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.