Код товару:
Виробник:
Віхола
ISBN:
9786177960798
Наявність:
В наявності
315 ₴
Доставка послезавтра и позже, от 190
Самовывоз сегодня, бесплатно
Акції, знижки, подарунки
папа
Чому Шерлок Голмс лупцював трупи в анатомці, хто такий танатолог та як британське законодавство стримувало розвиток медицини? Чи визначають ціанід на нюх і чи може крапля нікотину вбити коня? Як хімія допомагає ідентифікувати кулі та чому від антифризу треба триматися подалі? У своїй новій книжці хімік Володимир Саркісян розповість про те, що ж відбувається насправді у лабораторії судмедекспертизи, як українські токсикологи виявляють отрути та зрештою, в яких аспектах помиляється навіть знана майстриня детективного жанру Агата Крісті. Хімік препарує класичні детективи та розвіює стереотипи, пояснює, чи справді часник міг би завдати шкоди вампірам та чому для боротьби із перевертнями пасують не лише срібні кулі. Автор пояснює, як змінювалися підходи до виявлення отрут з часом, та який взаємозв?язок між історіями про привидів та отруєнням чадним газом Володимир Саркісян — хімік, колишній судмедексперт і журналіст. Автор книжки «Хімія повсякдення. Від шампуню і прального порошку до смаженої картоплі». Роботі в судовій медицині автор присвятив 14 років, після чого кардинально змінив сферу діяльності. Після подій 2 травня 2014 року в Одесі він приєднався до експертно-журналістської комісії «Група 2 травня». З 2015 року він працює в галузі суспільно-політичної та науково-популярної журналістики, зокрема у 2019 році видав книжку «2 травня. Міфи і пропаганда», у якій з погляду судового медика спростовуються головні тези цього епізоду інформаційної війни проти України.

Характеристики

Автор
Володимир Саркісян
Кількість сторінок
200
Мова
Українська
Рік видання
2022
Формат
130х200
Відгуків: 0
Ви не можете залишити відгук, так як не купували цей товар

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Даний сайт використовує файли cookie та інші подібні технології. Ми використовуємо файли cookie для аналізу трафіку та покращення функціональних можливостей нашого сайту. Якщо ви не бажаєте щоб вказані дані опрацьовувались нами, ви завжди можете змінити налаштування cookie у своєму браузері або перестати користуватись цим сайтом. Дізнатись більше можете з нашої Політика безпеки даних. Продовжуючи використовувати цей сайт ви надаєте згоду на обробку файлів cookie.

0